Tardà presenta a Sant Cugat el llibre 'El més calent... al front de Madrid'


  • Comparteix:

El diputat i portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, assegura que 'des de la retallada de l'Estatut, hi ha hagut una davallada de l'esquerra espanyola cap a la frivolitat i l'incompliment'. Així s'ha expressat en la presentació del llibre de la formació 'El més calent... Al front de Madrid' aquest dimarts al vespre a Sant Cugat. Una quarantena de persones han assistit a l'acte.

El llibre es una crònica parlamentària dels diputats d'ERC al Congrés dels Diputats entre el 2004 i el 2008. Un període del qual Joan Tardà ha volgut destacar com a punt d'inflexió la 'retallada de l'Estatut'. L'escoltem.

Joan Tardà

A partir de la retallada de l'Estatut hi ha hagut una davallada cap a la frivolitat de l'esquerra espanyola i cap a l'incompliment.


Una quarantena de persones han assistit a la presentació del llibre, que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre al Cucufat Cafè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.