El ple aprovarŕ avui l'adjudicació de les obres d'urbanització de la Rambla del Celler

Política

Publicat el 19/jun/06 per Josep Gimeno

El ple municipal d'aquest dilluns adjudicarŕ les obres d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió d'un aparcament soterrat a la zona. El plenari també acordarŕ, entre d'altres temes, concedir la medalla d'honor de Sant Cugat a títol pňstum al fundador de la Universitat Internacional de la Pau, Frederic Roda.

El ple d'aquest mes de juny portarŕ a aprovació l'adjudicació de les obres d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió d'un aparcament soterrat a la zona del nou Ajuntament. Els treballs podrien començar abans de l'agost, tot i que l'ŕrea de Territori declina fixar un calendari a l'espera de pactar els terminis amb l'empresa adjudicatŕria.

Mercč Conesa és la tinenta d'alcalde de Territori.

Mercč Conesa

Al ple ordinari del 19 de juny portem l'adjudicació de l'obra d'urbanització de la Rambla del Celler i la construcció i concessió de l'aparcament. Encara no tenim l'empresa i fins llavors no podrem fixar un calendari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En l'ŕmbit de Territori, també es tractarŕ el text refós del Pla Especial de concreció d'usos a la carretera de Rubí.

D'altra banda, el plenari d'aquest dilluns assignarŕ els recursos necessaris a l'Institut de Gestió Estratčgica, Promoció Econňmica i Societat de la Informació, i portarŕ a aprovació provisional la modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici 2007.

El ple també acordarŕ concedir la medalla d'honor de Sant Cugat a títol pňstum al fundador de la Universitat Internacional de la Pau, Frederic Roda.

En l'ŕmbit d'Educació, es portarŕ al ple una proposta d'assumpció de compromís de creació de places a llars públiques per a infants de 0 a 3 anys.