L'assemblea del PSC escollirà el dia 26 Jordi Menéndez com a candidat a les municipals


  • Comparteix:

Jordi Menéndez és l'únic candidat que opta a encapçalar la llista electoral del PSC. L'actual portaveu ha proclamat que reuneix el suport i les condicions necessàries per a ser l'alcaldable del PSC. Menéndez presentarà el seu programa a l'assemblea del partit, i si resulta escollit farà un míting acompanyat del president del partit Pasqual Maragall.

Jordi Menéndez ha començat avui la campanya de promoció com a candidat del PSC a les properes eleccions. El portaveu municipal s'ha mostrat molt satisfet pel suport que ha rebut del 25% del cens de la militància, cosa que l'encoratja per a ser escollit candidat a l'assemblea del dia 26.

Serà en aquesta assemblea quan Menéndez presenti les primeres directrius del seu programa. Un programa que també exposarà, si resulta escollit, en el míting que oferirà el dia 28 a la Plaça del Celler acompanyat per Pasqual Maragall. Menéndez ha dit que la seva trajectòria l'avala per ser el candidat a les eleccions:

Jordi Menéndez

Crec que he estat capaç de reunir entre la família socialista un consens al voltant del projecte de govern que encarno


Menéndez, que ha reunit més signatures de les necessàries, ha remarcat que compta amb la confiança de persones representatives del teixit social i cultural. Noms com l'exalcalde Àngel Casas, l'exregidor Joan Gaia, la vocal de Candidatura del Progrés, Carmen Pérez i el president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer. Menéndez ha mostrat la seva satisfacció amb les següents paraules:

Jordi Menéndez

El PSC és un partit molt arrelat a Sant Cugat amb el suport de moltes persones representatives en el món social i cultural


Després de l'assemblea que l'ha de ratificar com a candidat, s'encetarà un període en el qual Menéndez configurarà el seu equip i dibuixarà els detalls dels seus eixos programàtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.