Recoder ha estat nomenat vocal del consell d'administració de l'Autoritat Portuària


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder ha estat nomenat nou vocal del consell d'administració de l'Autoritat Portuària de Barcelona en representació de la Generalitat. Dins les seves noves funcions, Recoder espera que el govern de l'Estat inverteixi en la connexió ferroviària del port per afavorir la competitivitat de les empreses.

L'alcalde ha estat nomenat per la seva experiència durant la seva etapa anterior com a diputat al Congrés i ponent per Convergència i Unió de la Nova Llei de Ports. Recoder ha explicat que les seves funcions no són executives sinó que l'objectiu és aportar idees per convertir el port de Barcelona en un dels més importants de la Mediterrània.

Lluís Recoder

La meva missió serà aportar idees pel principal port de Catalunya, que és fonamental no només per Barcelona sinó per tot el país


Segons Recoder la Nova llei de Ports ha permès obrir el port al món i deixar enrere una concepció centralista de la gestió portuària. L'alcalde creu que és un bon exemple que quan les coses es gestionen des de Catalunya, funcionen millor.

D'altra banda, Lluís Recoder ha manifestat que és necessari que l'Estat inverteixi en la connexió ferroviària del port per afavorir que les empreses puguin traslladar les seves mercaderies i no freni la competitivitat de les empreses vallesanes.

Lluis Recoder

El que si em preocupa és com arribar al port i està clar que les connexions ferroviàries amb aquesta infrastructura han de millorar


El Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària està formada per la Generalitat, la Cambra de Comerç de Barcelona, els ajuntaments de la zona i les empreses implicades en la gestió del port.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.