L'alcalde qualifica de 'curiós' el procès de primàries obert pel PSC de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde veu amb escepticisme el procés de primàries per escollir alcaldable celebrat pel PSC. Segons Lluís Recoder és 'curiós' que es vulgui fer veure que s'obre l'elecció quan en les passades eleccions va ser finalment la direcció nacional del partit qui va escollir l'alcaldable.

Recoder dubta de l'essència de les primèries del PSC vista l'experiència fa 4 anys.

Lluís Recoder

Fa quatre anys va haver-hi també un procès de primàries però finalment la direcció nacional del PSC va decidir que l'alcaldable fos el candidat que havia tret menys vots d'aquelles primàries


Recordem que el PSC va obrir un procés de primàries per escollir candidat que finalment només ha acabat amb la candidatura de Jordi Menéndez.
Les passades primàries es van disputar la candidatura Menéndez i Joan Gaia, que va aconseguir més vots entre simpatitzants i militants. Finalment, la Direcció del Partit va ser qui va decidir que Menéndez seria el cap de llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.