El primer secretari del PSC diu que Recoder va ser 'posat a dit des de Barcelona' com a alcalde


  • Comparteix:

Els socialistes s'han mostrat indignats amb l'alcalde per posar en dubte el procés de primàries del PSC i han assegurat que les seves crítiques responen a la falta de confiança en la seva pròpia elecció. El primer secretari del PSC ha afirmat que Recoder és l'únic candidat que va ser directament posat a dit des de Barcelona.

El primer secretari del PSC, Salvador Gausa, ha estat l'encarregat de contestar aquestes paraules. Gausa creu que responen al nerviosisme i falta de confiança de Recoder en la seva pròpia elecció.

Els socialistes han acusat Recoder de ser l'únic candidat imposat des de la Direcció del Partit.

Salvador Gausa

Recoder si que va ser imposat com a candidat des de la direcció del seu partit a Barcelona


Salvador Gausa ha volgut aclarir que en les passades primàries es va produir un resultat diferent en l'urna de simpatitzants i militants, i que vistes aquestes diferències es va decidir proclamar el candidat que havia aconseguit un resultat més ample en una de les urnes, la de simpatitzants, donat que a l'altra, de militants, va ser molt ajustat.

Finalment el primer secretari del PSC ha afirmat que la candidatura de Menéndez compta amb el suport de Joan Gaia i la resta de persones de pes de l'àmbit socialista de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.