L'alcalde lamenta l'atac a la seu del PSC i diu que va més enllà d'una bretolada


  • Comparteix:

Recoder recorda que les obres del Celler Cooperatiu, que porten 3 anys aturades, són responsabilitat del govern de l'Estat

Recoder recorda que les obres del Celler Cooperatiu, que porten 3 anys aturades, són responsabilitat del govern de l'Estat

L'alcalde s'ha solidaritzat amb el PSC de Sant Cugat per l'atac que ha patit la seva seu i ha lamentat que es produeixin agressions d'aquest tipus a la nostra ciutat. Lluís Recoder considera que l'atac va més enllà d'una bretolada i afirma que ara és la policia qui ha de fer la seva feina per identificar els presumptes autors de l'acció.

L'alcalde ha expressat la seva solidaritat amb el PSC, que la matinada de dimecres a dijous va patir a la seva seu l'atac d'uns desconeguts que van trencar quatre vidres a cops de pedra i van fer una pintada a la façana. Lluís Recoder ha lamentat que es produeixin actes com aquests a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Lamento moltíssim que a la nostra ciutat passin coses com aquestes. No és la primera vegada que hi ha atacs contra partits, els han patit molts partits. És totalment injustificable.


Lluís Recoder diu que l'atac a un partit polític va més enllà d'una simple bretolada.

Lluís Recoder

Quan s'ataca una força política que representa ciutadans s'està cometent alguna cosa més que una bretolada.


Segons l'alcalde, ara és la policia qui ha de fer la seva feina i identificar els presumptes autors de l'atac.

Recoder afegeix que l'estat de la plaça del Celler Cooperatiu, amb obres inacabades, no té res a veure amb les agressions, perquè accions similars les han patit altres partits que tenen les seus en altres zones del municipi. De tota manera, l'alcalde ha recordat que les obres de rehabilitació del Celler, que porten tres anys aturades, són responsabilitat del Ministeri de Foment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.