L'Ajuntament presenta un recurs de reposició per la decisió de la Generalitat de no concedir una ajuda de la Llei de Barris a Les Planes


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha presentat un recurs de reposició en contra de la decisió de la Generalitat d'excolure el districte de Les Planes de les ajudes de la Llei de Barris. L'equip de govern al·lega que no és cert que no es presentés un projecte integral, ja que si bé la demanda es feia per la urbanització del sector de Can Flor, aquesta anava acompanyada de documentació suficient d'altres àrees sobre un projecte més general pel districte.

Durant la darrera sessió del consell de districte de Les Planes, el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha informat els veïns de la decisió de la Generalitat de no concedir l'ajuda sol·licitada per l'Ajuntament dins el marc de la llei de barris. Cortés ha explicat que el govern català al·lega que no s'havia presentat un projecte integral per al districte, però que la Junta de Govern ha decidit presentar un recurs de reposició per considerar que es va adjuntar informació suficient de diferents àrees del consistori en relació a aquest projecte.

Xavier Cortés

Nosaltres vàrem justificar la proposta per tal que fos un projecte d'urbanització però anava acompanyat de tot un seguit de documentació per complimentar aquella informació que la Generalitat ens requeria


La decisió de la Generalitat no ha estat ben rebuda pels veïns. Des de l'associació de veïns de Les Planes, Carlos Granado ha apuntat que aquest districte està en pitjors condicions que el barri del Pinar de Rubí, que si que s'ha vist beneficiat d'aquesta ajuda, i ha acusat el govern català de donar les subvencions en funció del color polític.

Carlos Granado

Ja se que és política, perquè l'alcaldessa de Rubí és socialista i nosaltres som CiU i ens han fastidiat per això. I el senyor Nadal no té ni idea d'on està i com és Les Planes, perquè sinó ja hagués vist que era més necessari que al barri del Pinar


Des de l'oposició, PSC i PP han lamentat que no s'hagués presentat el projecte integral i han demanat que es comenci a treballar ja de cara a la convocatòria de l'any vinent. El regidor socialista, Joan Carrasco, ha recordat però que obtenir aquesta subvenció obligaria l'Ajuntament a assumir el 50% del cost del projecte i ha dit que no creu que l'actual equip de govern estigui per la labor.

Joan Carrasco

L'Ajuntament quan ho presenta es compromet a finançar el 50%. I jo crec que l'Ajuntament no està per la labor, no perquè no tingui diners


Per últim, els veïns de Can Borrull han manifestat la seva esperança que el seu barri ja pugui acollir-se a la convocatòria de l'any vinent, un cop tinguin el PERI aprovat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.