El PSC demana la dimissió del regidor d'Instal·lacions Esportives per mala gestió


  • Comparteix:

Els líders del PSC davant del pavelló en obres

Els líders del PSC davant del pavelló en obres

El partit dels socialistes demana la dimissió del regidor d'instal·lacions esportives, Jaume Tubau, pels perjudicis socials que consideren ha provocat la seva gestió. El PSC denuncia el retard de les obres del nou pavelló de la Rambla del Celler i que s'hagin fet aquestes inversions sense comptar amb les Entitats Esportives.

El PSC ha assegurat que més de 500 famílies s'han vist afectades pel retard en l'execució i 'inici de les obres dels pavellons de la Rambla del Celler'. Segons els socialistes, les obres havien d'haver començat en acabar l'anterior temporada, però diuen que, de fet, han començat fa 15 dies.

El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, considera que el perjudicis que ha provocat la gestió de Jaume Tubau, l'han de forçar a dimitir:

Jordi Menéndez

Demanem la dimissió del regidor Jaume Tubau per les conseqüències molt negatives, des del punt de vista esportiu i social, de la seva gestió


Els socialistes han assegurat que molts esportistes estan entrenant a hores intempestives i en instal·lacions d'altres municipis com a conseqüència de la mala planificació de Jaume Tubau. El primer secretari del PSC, Salvador Gausa, ha denunciat també que no s'ha treballat amb les entitats esportives ni s'han tingut en compte els usuaris:

Salvador Gausa

Jaume Tubau és incapaç d'establir complicitats amb les entitats esportives i l'equip de govern de CiU i el PP s'entesta en no entendre que les entitats són aliades de l'Ajuntament


Els socialistes s'han mostrat totalment partidaris de les remodelacions que s'estan fent, però no amb la seva planificació i execució que, asseguren, està condicionada al calendari electoral de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.