El cònsol d'Equador a Barcelona visita la comunitat equatoriana a la ciutat


  • Comparteix:

El PSC estreny vincles amb la comunitat equatoriana de la ciutat amb una conferència per conèixer de més a prop la seva cultura. L'acte ha comptat amb la presència del cònsol equatorià a Barcelona, Fredy Arellano, que ha agraït l'acolliment de Sant Cugat.

L'Aula del PSC organitza diferents activitats per tal de fomentar els vincles amb les comunitats immigrades. Entre elles, destaca l'assessorament jurídic que la formació ofereix gratuïtament cada dimecres. Aquest dissabte ha estat el torn d'una conferència amb el cònsol d'Equador a Barcelona a la que han participat una cinquantena de persones.

El secretari d'Organització i Formació del PSC, Tomàs Peire, explica l'objectiu de la iniciativa.

Tomàs Peire

La finalitat és donar una oportunitat més a les persones d'Equador per conèixer la seva situació i el seu país.


El cònsol d'Equador a Barcelona, Fredy Arellano, ha recollit les experiències d'alguns dels equatorians que viuen a la nostra ciutat i ha contastat que una de les seves principals preocupacions és mantenir els lligams amb el seu país d'origen. Arellano explica quina és la situació dels equatorians que viuen a Sant Cugat.

Fredy Arellano

Sant Cugat és una ciutat molt desenvolupada i molt catalana. Els equatorians se senten molt bé. Hem pogut explicar com som.


La comunitat equatoriana és la més nombrosa a Sant Cugat. Per tal de continuar fomentant els vincles amb la ciutat, Arellano ha avançat que properament portaran a la ciutat una caravana temàtica per donar a conèixer la cultura equatoriana.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.