Carod-Rovira diu que l'objectiu d'ERC a Sant Cugat és governar amb l'esquerra catalanista

Carod-Rovira amb el líder d'ERC a Sant Cugat, Eduard Pomar

Política

Publicat el 20/set/02 per Eugènia

Doblar la seva presència a l'Ajuntament en les properes eleccions municipals. Aquest és l'objectiu que ha anunciat la secció local d'ERC durant l'acte d'inauguració de la seva nova seu, que es va celebrar ahir. L'acte va comptar amb la presència del secretari general de la formació, Josep-Lluís Carod-Rovira. Carod-Rovira ha manifestat que l'objectiu de la secció local d'ERC és formar part d'un govern municipal catalanista i d'esquerres.

El secretari general d'ERC ha felicitat la secció local del seu partit per la bona feina efectuada durant els darrers anys. Per Carod Rovira, la inauguració de la nova seu, significa un gest d'emancipació que consolida la presència de la formació a Sant Cugat. Josep-Lluís Carod-Rovira ha anunciat que l'objectiu de la secció local és doblar la seva presència al consistori i per tant, arribar als 4 regidors. D'aquesta manera, segons el secretari general d'ERC, s'aconseguirà formar un govern municipal catalanista i d'esquerres.

Josep Lluís Carod Rovira

L'objectiu és que ERC pugui tenir a les properes eleccions municipals quatre regidors que permetin la formació d'un govern municipal que vagi en la línia d'un equip de govern catalanista i progressista


De la seva banda, el president d'ERC a Sant Cugat, Eduard Pomar, ha destacat l'evolució de la secció local al llarg dels anys fins obtenir representació al consistori. Segons Pomar, el partit ha fet un salt quantitatiu i qualitatiu que l'ha convertit en una formació seriosa i resposable. Eduard Pomar ha recalcat que el partit afronta les properes eleccions amb la il·lusió de la feina ben feta a la vegada que ha anunciat la intenció d'arribar a tots els sectors de la ciutat.

Eduard Pomar

Creiem que la feina que hem fet no és suficient i volem arribar a tots els àmbits de Sant Cugat, a tots els barris i a tots els districtes


La inauguració de la nova seu d'ERC a Sant Cugat va congregar un centenar de persones entre militants, simpatitzants i membres d'altres partits.