Recasens atribueix el retard del síndic a un pacte entre tots els partits


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, atribueix el retard en el nomenament del Síndic de Greuges local a un pacte entre tots els partits polítics. Recasens responsabilitza el PSC d''actuar amb poca seriositat' quan acusa l'alcalde d'haver incomplert un termini que, segons el polític nacionalista, es va modificar per unanimitat de les formacions. El tinent d'alcalde assegura que l'equip de govern no es marca cap data per proposar una persona per al càrrec.

Recasens assegura que els partits van decidir per unanimitat ajornar la designació del síndic local per continuar la cerca d'una persona per al càrrec. Segons el tinent d'alcalde, aquesta decisió va anul·lar el compromís de designar alguna persona per al càrrec durant el primer trimestre de l'any. Per aquest motiu, Recasens ha criticat el PSC, al qual acusa d'actuar 'amb poca seriositat', per haver dit que l'equip de govern ha incomplert el termini per proposar un síndic de greuges local en el ple municipal.

Segons el tinent d'alcalde, l'acusació del PSC no té sentit, ja que entra en contradicció amb la decisió de tots els partits polítics d'ajornar la designació del síndic local.

Joan Recasens

Tots els partits vam decidir ajornar la designació de la persona que ha de dirigir la sindicatura.


D'altra banda, Recasens ha remarcat que l'equip de govern no es marca cap termini per proposar, mitjançant l'alcalde, una persona per ocupar el càrrec. El tinent d'alcalde ha subratllat que el govern local treballarà per impedir que l'oposició proposi 'una persona de significació política' per dirigir la sindicatura.

Segons Recasens, part de l'oposició han intentat situar persones properes al seu partit, malgrat no especificar quina formació.

Joan Recasens

No farem que la precipitació en la designació tingui conseqüències negatives per als santcugatencs.


El PSC ha denunciat aquesta setmana l'equip de govern d'incomplir el compromís de crear una Sindicatura de Greuges Municipal. Els socialistes exigeixen que durant la primera quinzena de setembre l'Ajuntament engegui les accions necessàries per posar en marxa aquesta figura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.