Les NNGG volen col·laborar amb entitats però es queixen de poca resposta


  • Comparteix:

Les Noves Generacions (NNGG) del PP encaren el nou curs polític amb la voluntat de col·laborar amb els altres partits polítics i les associacions. La intenció de l'organització juvenil és moure els joves i impulsar noves polítiques de joventut a la ciutat. No obstant això, les Noves Generacions lamenten la poca resposta de les entitats a les seves propostes.

La nova junta de les Noves Generacions del PP, amb el seu president Juan Rafael Paulo, Jorge Sunyer, Ignacio Garriga i Ariadna Hernández com a caps visibles, vol col·laborar més amb els altres partits polítics i amb les entitats per tirar endavant projectes de ciutat.

Així ho ha dit el seu president, Juan Rafael Paulo, que ha lamentat que les seves ofertes sovint no hagin trobat una bona acollida entre el teixit associatiu.

Juan Rafael Paulo

Ens oferim a col·laborar amb tots els partits, entitats socials, culturals i juvenils però ha passat de trucar i que no contestin. Estem interessadíssims en col·laborar perquè és la manera de fer ciutat.


L'agrupació juvenil dels populars s'ha felicitat per l'augment d'afiliats i assegura que han passat de 30 a 80 membres en poc més d'un any.

Les reivindicacions dels populars se centren en reclamar més instal·lacions esportives i més accessibles, transport públic per traslladar-se a les poblacions de l'entorn com Sabadell i Barcelona i més aules d'estudi, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.