El PSC reivindica la seva independència respecte el PSOE


  • Comparteix:

El PSC defensa que és un partit sobirà i referma la seva autonomia a l'hora de prendre decisions. D'aquesta manera els socialistes responen a CiU, que els ha acusat d'estar sotmesos a les directrius del PSOE.

El PSC considera que CiU no pot donar-los lliçons de catalanisme, després d'haver pactat amb el PP una renúncia a reformar l'Estatut a canvi de votar la investidura de Jordi Pujol al 1999. En canvi, el primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, ha posat el PSC com a exemple de compromís amb Catalunya. Segons el dirigent local, els socialistes van sacrificar el govern tripartit per aconseguir que el país tingués un nou Estatut d'Autonomia.

Escoltem Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Ningú no ens ha d'alliçonar en la defensa de Catalunya.


Villaseñor ha negat una deriva espanyolista del PSC a causa de l'elecció de Montilla com a candidat per a la presidència de la Generalitat, tal com denuncien diversos partits. Segons el primer secretari, la formació socialista segueix sent catalanista, independentment de la persona que encapçala les llistes electorals.

Ferran Villaseñor

El PSC és igual de catalanista amb Montilla de candidat que amb Maragall.


Villaseñor ha reivindicat Maragall com 'un dels principals actius del PSC'. El dirigent socialista ha assegurat que el president s'implicarà a fons en la campanya de les eleccions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.