Els polítics locals s'apunten a la moda dels blocs d'Internet


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, i el d'ICV-EA, Xavier Boix, compten amb un nou bloc personal a Internet. Els espais virtuals dels polítics contenen comentaris i reflexions personals. Les pàgines elèctròniques disposen de seccions per interactuar amb els navegants i recomanar altres webs o vincles.

'Salvadorgausa.blogspot.com' és el domini del bloc del candidat socialista a les eleccions municipals. D'aquesta manera, Gausa se suma a altres companys de la secció local que ja diposen de pàgina electrònica pròpia. Al bloc, el socialista vol relacionar-se de forma més directa amb els ciutadans, traspassant l'àmbit estrictament polític.

Salvador Gausa reconeix, també, que el bloc és un instrument per donar-se a conèixer com a candidat.

Salvador Gausa

Estem a 9 mesos de les eleccions municipals i queda molta feina a fer. Una és donar a conèixer més el candidat i per això serveix també el bloc.


El portaveu municipal d'ICV-EA té el seu bloc a 'Lamaesquerra.blocat.com', on ja hi ha articles i comentaris sobre fets de l'actualitat política, tant de dins com de fora de Sant Cugat. Per a l'ecosocialista, a més de ser un racó on pot explicar els fets d'una manera 'menys oficial', també serveix per publicitar webs o links interessants.

Escoltem el portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix.

Xavier Boix

No podem fer cada dia un comunicat o una roda de premsa, i d'aquesta manera quan se t'acut una cosa no estàs tan lligat a la dimensió del text. A més pots interactuar amb gent que ni coneixes.


Segons un estudi de l'empresa Nitle, el català és la segona llengua més utilitzada als blocs després de l'anglès. Actualment, a la xarxa hi ha més de 123.300 blocs en català, una xifra que supera de llarg l'espanyol i el francès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.