ICV responsabilitza l'equip de govern de les inundacions a Mira-sol


  • Comparteix:

ICV-EA assegura que algunes zones de Mira-sol s'han inundat perquè l'Ajuntament encara no ha desdoblat les xarxes d'aigües pluvials i residuals. Els ecosocialistes consideren que les obres no s'han iniciat perquè el projecte presenta importants deficiències. D'altra banda, Iniciativa denuncia incompliments en els criteris de l'Oficina Verda, que es van aprovar al ple municipal.

Els ecosocialistes asseguren que a Mira-sol 'plou sobre mullat', ja que l'Ajuntament no té al dia el projecte per ampliar la capacitat de les xarxes d'aigües pluvials i residuals al districte. Per això, el regidor d'Iniciativa Xavier Laborda culpabilitza l'equip de govern de les inundacions que han patit algunes vivendes del barri de Mas Gener després dels aiguats de la setmana passada.

Xavier Laborda

No està al dia el desdoblament de les aigües i per això s'ha inundat la cua de la riera, a Mas Gener.


Segons Laborda, el desdoblament de les xarxes no s'ha realitzat perquè el projecte de l'Ajuntament presenta importants deficiències tècniques.

D'altra banda, Iniciativa ha començat el curs polític criticant l'acció del govern municipal en matèria mediambiental. Els ecosocialistes asseguren que l'Ajuntament ha incomplert els criteris de l'Oficina Verda, que va aprovar el ple fa pocs mesos, en la compra de mobiliari per a diferents equipaments municipals. Ho diu la regidora d'ICV Assun Reyes.

Assun Reyes

El mobiliari de Torre Blanca i del nou Ajuntament no ha seguit els criteris d'Oficina Verda.


El ple municipal va aprovar per unanimitat el mes de juny passat una moció d'ICV-EA per a l'adopció de criteris ambientals en els concursos i compres de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.