Tres santcugatencs formaran part de les llistes del PSC al Parlament


  • Comparteix:

El santcugatenc Josep Maria Balcells ocuparà el lloc número setze a les llistes del PSC per les eleccions nacionals de l'1 de novembre. El periodista és el primer representant de Ciutadans pel Canvi a les llistes del Partit Socialista. Javier Luna i Aintzane Conesa són els altres santcugatencs que formaran part de la llista socialista, als llocs 67 i 68 respectivament.

Els socialistes ja han completat les llistes per a les eleccions de l'1 novembre al Parlament. En la demarcació de Barcelona, el partit ha incorporat tres polítics residents a Sant Cugat.

El primer candidat santcugatenc a la lllista socialista és el periodista Josep Maria Balcells, que ocupa la setzena posició a les llistes i compta amb moltes possibilitats de sortir elegit diputat.

El periodista santcugatenc va ser corresponsal de TVE a Roma i cap de premsa de Pasqual Maragall a l'Ajuntament de Barcelona. Balcells ha hagut d'abandonar ara la subdirecció a Barcelona Televisió per formar part de la candidatura del PSC.

Balcells ha manifestat la voluntat de continuar el projecte de govern catalanista i d'esquerres iniciat fa tres anys. Per aquesta legislatura l'objectiu és desenvolupar l'Estatut i continuar amb les polítiques socials.

Josep Maria Balcells

Portem 3 anys en què s'ha visualitzat un canvi de fer política i s'ha posat en marxa l'Estatut que ens permetrà un salt qualitatiu.


Balcells s'ha mostrat satisfet de la continuïtat de la coalició entre Ciutadans pel Canvi i el PSC, tot i els estires i arronses de les negociacions. El candidat del PSC ha defensat el llegat de Pasqual Maragall.

Josep Maria Balcells

CpC mai renegarem de l'herència de Maragall. El projecte de Maragall continua sent vàlid però les cirumstàncies no han permès la continuïtat.


El següent santcugatenc a les llistes és Javier Luna, que hi ocupa el lloc 67. Luna és membre de la Xarxa Llatina del PSC, una sectorial de la formació centrada en la immigració del centre i el sud d'Amèrica.

Un lloc per darrera, al número 68 de les llistes, es troba Aintzane Conesa. En l'actualitat, Conesa és regidora del grup municipal del PSC a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.