Duran i Lleida participarà als actes de campanya de CiU


  • Comparteix:

El secretari general de CiU participarà a la campanya electoral nacional a Sant Cugat. Josep Antoni Duran i Lleida assistirà a un debat sobre l'ensenyament amb els diversos sectors implicats. D'altra banda, CiU descarta pactar amb el PP tant a Catalunya com a Sant Cugat sense renegar, però, de pactes anteriors.

La campanya electoral de CiU per a les eleccions al Parlament de Catalunya portarà Duran i Lleida a Sant Cugat. Serà en un debat sobre l'ensenyament en què participaran les AMPAs, les escoles públiques i les concertades.

El copresident de la federació local de CiU, Ramon Bonastre, explica els objectius del partit.

Ramon Bonastre

Tenim l'aspiració de governar sols. Més val governar sols que amb mals companys que han resultat ser bombes de rellotgeria polítiques


Ramon Bonastre ha aprofitat per descartar qualsevol pacte amb el PP, tant a Catalunya com a Sant Cugat, arran de l'hostilitat dels populars cap al procés estatutari.

Ramon Bonastre

Està clar que hi ha un partit amb qui no pactarem, que és el PP. I no per renegar dels pactes que vam fer amb el PP, que quedi clar.


Felip Puig, per la seva banda, també vindrà a la ciutat, mentre que, a partir del dia 15, la campanya se centrarà en els mercats i en el contacte directe amb la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.