Es presenten 120 al·legacions al Pla Director de Mobilitat de Valldoreix

Política

Publicat el 27/set/02 per Xímblia

El Pla Director de Mobilitat que està elaborant l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha rebut un total de 120 al·legacions. Aquestes dades s'han anunciat durant el darrer ple de l'entitat, que ha atorgat el Premi Literari de Valldoreix a Gabriel Juan i Sílvia Borràs.

El president de l'EMD, Francesc Cardoner, ha subratllat la massiva participació de la ciutadania en la confecció del Pla de Mobilitat de Valldoreix. El pla ha rebut 120 al·legacions, incloses en 57 documents enviats a títol individual i en grup.

De les al·legacions presentades, un 42% s'han acceptat, un 22% s'han desestimat i la resta eren objeccions informatives. Cardoner ha fet un balanç molt positiu de la implicació veïnal en les dues sessions de treball convocades. Unes sessions que han aplegat 200 persones.
Escoltem-lo:

Francesc Cardoner

Crec que paga la pena destacar la maduresa democràtica de la gent que ha participat en l'elaboració del Pla de Mobilitat


La sessió plenària també va fer públics els noms dels guanyadors del Premi Literari de Valldoreix 2002. El concurs ha reunit 39 treballs provinents de diversos punts dels Països Catalans. Enguany, s'ha donat el cas que els guanyadors no són de Sant Cugat.

El mallorquí Gabriel Juan ha guanyat en la categoria d'adults amb l'obra 'Sor Angèlica', mentre que Sílvia Borràs, de Sabadell, ha triomfat en l'apartat juvenil amb 'El mirall de l'oblit'. El jurat, format entre d'altres per l'escriptor, Baltasar Porcel, ha fet una menció especial a l'obra 'La capsa', de Jordi de Manuel.

Escoltem les paraules d'agraïment de la vocal de cultura de l'EMD, Mercè Calafell:

Mercè Calafell

Vull agrair als membres del jurat la tasca i la feina que han fet lleguint totes les obres


Durant el ple va anunciar-se que les obres de la Plaça de Can Cadena han finalitzat i que, actualment, s'està estudiant la instal·lació d'un carril bici al carrer Galícia.