Les JERC no fan festa pel Dia de la Hispanitat


  • Comparteix:

Les JERC 'treballaran' el Dia de la Hispanitat per denunciar els valors racistes i imperialistes que, segons diuen, promou aquesta festivitat. Els militants de les joventuts d'Esquerra netejaran la ciutat i repartiran tríptics per reclamar el canvi d'aquesta celebració a una jornada més democràtica.

El 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, no serà festiu per a les joventuts republicanes. Les JERC han decidit aprofitar aquesta data per vestir-se d'escombriaires i netejar els carrers de Sant Cugat. El motiu és denunciar els valors 'colonialistes, racistes, imperialistes i bel·licistes' que, segons els republicans, té aquesta celebració.

Ho explica el portaveu de les JERC a Sant Cugat, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Creiem que el 12 d'octubre no hi ha res a celebrar, perquè és una festa que no té res a veure amb la cultura catalana i els Països Catalans. Per això hem decidit aquell dia treballar i fer un servei a la ciutat.


Pel que fa la possibilitat que ERC torni a tenir la clau del govern en les eleccions de l'1 de novembre, Puigneró té clars els objectius del partit republicà.

Ramon Puigneró

Ser importants en un futur govern, si entrem a governar. Més que 'amb qui', la qüestió és 'per a què'. L'important és quines polítiques es duran a terme. Al cap i a la fi, Mas i Montilla són el mateix.


El 12 d'octubre, les JERC també repartiran tríptics a la ciutadania, en un acte simbòlic per reclamar un canvi de data del Dia de la Hispanitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.