Felip Puig qualifica Sant Cugat de referent de gestió municipal per a Catalunya


  • Comparteix:

El portaveu de CiU al Parlament, Felip Puig, qualifica Sant Cugat d'exemple de gestió municipal per a Catalunya. En un acte de precampanya a la ciutat, Puig diu que contemplen incorporar polítics santcugatencs a la Generalitat si aconsegueixen governar el país.

Davant d'un centenar de simpatitzants i militants de CiU, Puig ha elogiat la tasca dels equips de govern de la federació nacionalista a Sant Cugat. El dirigent nacionalista ha remarcat que la gestió de la ciutat és un exemple a seguir per Catalunya. Per aquest motiu, Puig assegura contemplar la possibilitat que polítics locals de Sant Cugat s'incoporin a una Generalitat governada per CiU, tot i no especificar-ne els noms.

Felip Puig

Sant Cugat és un referent de gestió municipal per a Catalunya. Ja veurem si amb el nou govern, podem oferir noves perspectives a gent del projecte de CiU de Sant Cugat.


Pel que fa a aliances després de les eleccions de l'1 de novembre, Puig ha descartat qualsevol mena de pacte amb el Partit Popular. En canvi, el dirigent nacionalista no s'ha volgut decantar entre un hipotètic acord amb el PSC o ERC per formar un govern de coalició. En aquest sentit, el portaveu de CiU ha instat la militància a treballar per aconseguir governar Catalunya en solitari.

D'altra banda, Puig espera que l'Estatut no pateixi retallades arran dels diversos recursos d'anticonstitucionalitat presentats a les instàncies judicials. Segons el portaveu de CiU al Parlament, el PSOE i el PP estan intentant aigualir el contingut del marc d'autogovern català per impedir el reconeixement de la plurinacionalitat.

Felip Puig

El PP i el PSOE estan intentant impedir avançar cap a un estat plurinacional.


Puig també ha descartat que el diputat convergent Antoni Fernández Teixidó abandoni les llistes de CiU per presumpta relació amb la màfia russa. El portaveu ha atribuït l'aparició del cas a 'la guerra bruta del PSC' per evitar una victòria nacionalista l'1 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.