La ministra de Foment reconeix els problemes de Correus i diu que 'treballa' per solucionar-los


  • Comparteix:

La ministra de Foment reconeix el mal funcionament de Correus a Sant Cugat i assegura que el govern espanyol treballa per solucionar els problemes detectats. Magdalena Álvarez ha contestat així una pregunta del grup de CiU al Senat sobre les deficiències del servei postal en diferents ciutats del Vallès Occidental.

La ministra de Foment ha explicat que el seu departament treballa amb els mitjans que marca la normativa vigent per resoldre els problemes del servei a Sant Cugat, Terrassa i Sabadell. Entre les mesures concretes, Álvarez ha esmentat la inspecció, les resolucions de normalització del servei i el control posterior per assegurar-se del bon resultat de les mesures adoptades.

La ministra ha fet comentaris específics sobre la situació a Terrassa i Sabadell, d'on ha assegurat haver rebut peticions per part dels ajuntaments. Álvarez no s'ha referit, però, a la nostra ciutat, tot i que tant l'alcalde com els sindicats han denunciat repetidament les mancances del servei postal.

De la seva banda, el senador de CiU Jordi Casas ha explicat que la pregunta parlamentària pretenia 'col·laborar en positiu', i no criticar la gestió de Foment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.