La delegació santcugatenca arriba a Alba i comença el programa d'actes


  • Comparteix:

L'expedició santcugatenca ha arribat ja a la localitat italiana d'Alba, on participarà a la Fira de la Tòfona Blanca. Amb la visita, la delegació local fa un pas més en el procés d'agermanament amb la localitat piamontesa.

L'alcalde Lluís Recoder, els portaveus municipals i representants de la secció de Gimnàstica Rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat i de l'Esbart es troben ja a Alba on participaran a diferents activitats durant el cap de setmana.

El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, explica que l'agermanament es troba seguint el seu procés.

Jordi Puigneró

Ens trobem en ple procés d'agermanament. En els darrers quatre anys hem fet molts intercanvis, al cap i a la fi un agermanament vol dir això.


La delegació local assistirà a la Fira de la Tòfona Blanca que se celebra durant el cap de setmana. Lucciana Calda, responsable de l'agermanament, dóna detalls de la magnitud de la fira.

Lucciana Calda

La festa Alba atrau milers de persones d'Itàlia i l'estranger, té una tradició històrica de més de 76 anys.


Aquesta tarda, a dos quarts de sis, hi haurà la inauguració oficial de la Fira. Demà la delegació santcugatenca visitarà els dos castells principals de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.