Recoder exigeix solucions definitives a Foment pel mal funcionament de Correus


  • Comparteix:

Lluís Recoder ha acusat a la ministra de Foment i al president del govern espanyol del mal funcionament de Correus a la nostra ciutat. L'alcalde ha lamentat que fa molt de temps que el servei funciona amb deficiències i ha recordat que els successius governs espanyols només han sabut posar pedaços i que ja és hora d'una solució definitiva.

L'alcalde ha respost les declaracions de la ministra de Foment al Senat assegurant que Sant Cugat necessita solucions definitives pel mal funcionament del servei de Correus. Magdalena Álvarez es va comprometre a treballar per solucionar el problema i Recoder li ha recordat que el govern espanyol té l'obligació de garantir als ciutadans un funcionament òptim del servei.

Recoder ha responsabilitzat directament a la ministra i a Zapatero del funcionament deficient de Correus a la nostra ciutat. L'alcalde ha recordat que l'equip de govern ja ha denunciat en nombroses ocasions el problema davant les autoritats espanyoles i que els diversos responsables que al llarg dels anys han passat pel ministeri s'han mostrat ineficaços i només han estat capaços de posar pedaços al problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.