ICV de Sant Cugat lamenta la mort d'Antoni Gutiérrez i destaca la seva vinculació amb la ciutat


  • Comparteix:

La secció local d'ICV s'ha sumat a les mostres de condol per la mort de l'històric dirigent de la formació, Antoni Gutiérrez Díaz, 'Guti'. La presidenta local ecosocialista, Àssun Reyes, ha recordat la relació que el Guti havia mantingut amb Sant Cugat, ciutat on va viure durant els últims anys del franquisme i on havia organitzat reunions polítiques clandestines.

Reyes ha lamentat la mort del "Guti" i ha destacat especialment el seu caràcter generós i lluitador.

Àssun Reyes

Nosaltres estem produndament tristos perquè ha sigut una persona que sempre ha estat molt propera a nosaltres. Era un referent, una persona entranyable, sàbia, pedagoga i generosa


La presidenta local també ha valorat els vincles que unien el "Guti" amb Sant Cugat, on va viure i organitzar reunions clandestines contra el franquisme. Però també, en els darrers anys, col·laborant activament amb la secció de la ciutat.

Àssun Reyes

Havia estat durant els últims anys del franquisme vivint en un pis llogat a la carretera de Cerdanyola, i era un pis franc on es feien moltes reunions. I després sempre esprestava a qualsevol cosa que li proposéssim


Pel que fa als diversos actes d'homenatge que es faran a Antoni Gutiérrez Díaz, entre els quals destacarà l'entrega, per part del Govern, de la Medalla d'Or de la Generalitat als seus familiars, l'agrupació local ja ha anunciat que organitzarà algun acte el proper mes de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.