La CUP diu que els Mossos frenaran el robatoris a les cases luxoses però no els atacs feixistes


  • Comparteix:

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) demana un debat ciutadà davant l'imminent desplegament dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat. La formació independentista veu amb recel la presència d'aquest cos de seguretat a la nostra ciutat i assegura que més presència policial no significa més protecció. La CUP creu que l'actual model policial retalla la llibertat i augmenta el control sobre les vides dels individus.

Més presència policial no vol dir més seguretat ciutadana. Així ho ha assegurat la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) en un manifest, llegit davant la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat. Segons la CUP, el desplegament dels Mossos d'Esquadra a la comarca, previst per l'1 de novembre, respon a un model policial que no convida a ser optimistes. Per aquest motiu, davant la imminència de l'arribada de la policia de la Generalitat, la formació independentista demana una reflexió ciutadana.

Escoltem el portaveu de la CUP, Guim Pros.

Guim Pros

Des de la CUP creiem necessari i urgent obrir un debat i una reflexió per valorar els efectes i resultats d'aquest nou model policial i com afecta això la nostra vida.


Els moviments socials, l'esquerra independentista i els conductors són, segons la CUP, els grans perjudicats per l'actual model policial i asseguren que l'augment de la repressió a través d'identificacions, multes, agressions i detencions ha estat la tònica imperant en els darrers anys. En aquest sentit, el partit independentista critica que la solució als problemes no passa per augmentar els cossos policials.

Guim Pros

Més policia potser ha suposat una disminució dels robatoris a les cases luxoses de Sant Cugat però les agressions i els atacs feixistes continuen sent una trista realitat al nostre voltant.


La CUP també proposarà que l'Ajuntament porti al ple una moció a favor de l'aclariment de les tortures del jove de Torà Jordi Vilaseca, que va ser detingut sota la Llei Antiterrorista l'abril de 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.