Pasqual Maragall ratifica Jordi Menéndez com a alcaldable del PSC

Pasqual Maragall va omplir la plaça del Celler

Política

Publicat el 29/set/02 per Sònia

El líder del PSC, Pascual Maragall, va ratificar ahir a Jordi Menéndez com a alcaldable a les pròximes eleccions municipals. El candidat del PSC a Sant Cugat va criticar la política de l'equip de govern assegurant que només s'ha dedicat al creixement urbanístic sense inversions en serveis per les persones en temes com l'educació o sanitat.

Menéndez va criticar la política de l'equip de govern assegurant que només s'ha dedicat al creixement urbanístic sense inversions en serveis per les persones en temes com l'educació o sanitat. Per això Menéndez demana un canvi en el govern.

Jordi Menedez

Hem de demanar responsabilitats a CiU, que durant 15 anys només s'ha preocupat del creixement urbanístic sense tenir en compte els serveis a les persones


Segons Menendez els santcugatencs estan descontents per la gestió duta a terme per CIU i PP. Menéndez ha assegurat que, fa 3 anys, Recoder va tenir l'opció de formar un govern catalanista i de progrés amb el PSC, però que va optar per pactar amb el nacionalisme espanyol.

Per la seva part, el líder del PSC, Pasqual Maragall, ha subratllat la necessitat d'un canvi de govern, després de més de 20 anys de govern de Convergència i Unió. Segons Maragall, aquest és un any molt important pel possible canvi de govern, tant a Sant Cugat, com a Catalunya.

Pasqual Maragall

La victòria a Sant Cugat ha de ser el preludi d'una gran victòria a Catalunya


Maragall ha instat la militància a implicar-se en el canvi social, assegurant que això permetrà que Catalunya parli "de tu a tu" amb Espanya, seguint el model federalista que propugna el PSC.