Les JNC reclamen el reconeixement internacional de les seleccions catalanes


  • Comparteix:

Les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) reclamen l'oficialitat de les seleccions catalanes per no haver de suportar el caciquisme de les federacions espanyoles. La qualitat de l'esport català i el suport popular a les seleccions són els arguments de les JNC de Sant Cugat per demanar-ne el reconeixement internacional.

Les JNC han reclamat de nou l'oficialitat de les seleccions catalanes, aprofitant el ressò del partit que Catalunya i Euskadi van disputar diumenge passat al Camp Nou. El suport popular a les seleccions i l'alta representació d'esportistes catalans a l'àmbit internacional justifiquen, segons l'organització nacionalista, l'oficialitat de les seleccions.

Un dels portaveus de les JNC, Marc Pallarès, dóna un altre argument per al reconeixement internacional de l'esport català.

Marc Pallarès

Exigim seleccions catalanes per no haver de suportar el caciquisme de les federacions espanyoles, que boicotegen qualsevol acte d'oficialització de les seleccions catalanes, com va passar amb la selecció d'hoquei patins.


Les JNC han posat els casos d'Escòcia, Irlanda, País de Gal·les i Gibraltar com a exemples de seleccions oficials sense estat i han criticat el candidat socialista a la presidència de la Generalitat, José Montilla, per no donar suport actiu a l'oficialitat de les seleccions catalanes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.