Maulets denunciarà durant la Hispanitat l'ofensiva del PP i el PSOE contra l'independentisme


  • Comparteix:

L'Assemblea de Maulets pretén donar la volta al dia de la Hispanitat i ha organitzat una sèrie d'activitats per denunciar l'ofensiva espanyolista que practiquen el Partit Popular i el PSOE. La pintada d'un mural i una xerrada amb la presència de Lluís Maria Xirinacs són alguns dels actes més destacats.

Maulets aprofitarà la festa de la Hispanitat que celebren els espanyols per denunciar la criminalització, al seu parer, que pateixen els moviments independentistes. Segons Guim Pros, de Maulets, l'objectiu és donar la volta a la truita a una diada que pretén fer reviure 'el espíritu nacional'.

Guim Pros

Aprofitarem la Hispanitat per denunciar l'ofensiva que estan duent a terme contra l'independentisme tant el PP com el PSOE


A les 11 es pintarà un mural en un lloc cèntric de la ciutat, encara per concretar, sota el lema 'Aturem l'ofensiva espanyolista: ser independentista no és cap delicte'. A la tarda, la Casa de Cultura acollirà una xerrada amb Lluís Maria Xirinacs, un representant de l'esquerra independentista basca i un representant de l'Assemblea d'Unitat Popular de Galícia.

Segons Maulets, està clar que la Llei de Partits servirà per criminalitzar Maulets, una vegada acabin amb Batasuna.

Guim Pros

Primer li va tocar al País Basc, però està clar que desprès venim nosaltres


Els actes acabaran amb una botifarrada i un concert a la Plaça Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.