Montserrat Nebrera creu que el PPC obtindrà més de 17 diputats a les eleccions catalanes


  • Comparteix:

La número 2 de les llistes del PPC a les eleccions de l'1 de novembre, Montserrat Nebrera, considera que la seva formació pot superar els 17 diputats, la millor marca electoral popular, en aquests comicis. Nebrera, que ha participat en un sopar amb militants santcugatencs, creu que és important separar la gestió del partit a Catalunya de la política que fa la formació a nivell estatal.

Montserrat Nebrera ha manifestat el seu optimisme de cara a les properes eleccions. La número 2 a les llistes creu que el PPC superarà els 17 diputats que va obtenir el partit a les eleccions en què Aleix Vidal-Quadras va presentar-se com a candidat.

Montserrat Nebrera

Jo crec que podem superar els 17 diputats d'aquella vegada mítica. Sent realistes crec que podem estar entre els 17 i els 18 diputats.


D'altra banda, Nebrera ha defensat la decisió del seu partit de no expulsar el secretari d'Organització de la formació, Xavier García Albiol, malgrat l'agressió que va cometre contra un dels manifestants que dimarts va increpar Acebes i Piqué a Martorell. Nebrera considera que va tractar-se només d'una reacció "en calent".

Montserrat Nebrera

Ningú que coneixi a Xavier García Albiol podria demanar una cosa semblant. M'agradaria saber quina persona de bé en la mateixa situació no hagués tingut una reacció en calent. Jo m'hi poso en lloc i penso que és el que hauria fet i el que faria qualsevol persona que em faci aquesta pregunta.


La número 2 a les llistes del PPC ha participat aquest divendres en un sopar-col·loqui amb militants santcugatencs al Sant Cugat Hotel & Restaurante.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.