Berta Rodríguez, a les llistes del PP per a les eleccions de l'1 de novembre


  • Comparteix:

La portaveu del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ocupa el lloc número 51 a les llistes electorals del PP per Barcelona de cara a les eleccions de l'1 de novembre. Quatre representants comarcals figuren a la candidatura que encapçala Josep Piqué.

La comarca del Vallès Occidental és la més representada dins la llista del PP per la demarcació de Barcelona. A part de la diputada Eva Garcia, la llista també inclou el regidor de Terrassa, Gabi Turm; el regidor de Ripollet, Pere Calvinyo; la regidora de Badia, Antonia Escrivà; i la regidora de Sabadell, Patrícia Martínez.

Berta Rodríguez ha assegurat que és un orgull poder acompanyar Josep Piqué en la lluita per assolir la presidència de la Generalitat. La santcugatenca ha afegit que la seva formació treballarà perquè el Partit Popular pugui ser decisiu en el proper govern.

Berta Rodríguez

És un orgull poder acompanyar en Josep Piqué i trobar-se inmers dins aquest projecte. Des del PP continuem treballant per intentar assolir la presidència de Piqué a la Generalitat de Catalunya


Pel que fa a les properes eleccions municipals, Berta Rodríguez ha explicat que encara no hi ha un candidat i que aquest no s'escollirà fins que hagin passat els comicis de l'1 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.