L'oposició a l'EMD considera 'lamentable' la crisi oberta per l'enfrontament Turu-Clavell


  • Comparteix:

Els grups a l'oposició a l'EMD, CiU i PP, han qualificat de 'lamentable' la crisi dins l'equip de govern de Valldoreix. Des de la federació nacionalista han avançat que en els propers dies prendran alguna iniciativa al respecte. De la seva banda, el PP lamenta que els problemes interns del govern s'acabin fent públics.

El portaveu de CiU, Marc Monells ha explicat que Narcís Clavell ha fet palès el mal tracte que dóna Montserrat Turu. Per a Monells, la crisi dins l'equip de govern demostra la manera de fer 'lamentable' de l'EMD. El convergent ha avançat a Ràdio Sant Cugat que en els propers dies prendran alguna iniciativa al respecte.

Marc Monells

Nosaltres ens hem queixat reiteradament del mal tracte que ens donen i ara Narcís Clavell ho ha fet palés. És un tema que demostra la manera de fer lamentable de l'EMD. En els propers dies prendrem alguna inciativa


De la seva banda, el portaveu del Partit Popular, Josep Maria Canals, ha explicat que ja fa temps que es perceben problemes i tensions internes entre els socis de govern, però ha lamentat que aquests s'acabin airejant en públic enlloc de resoldre'ls en privat.

Josep Maria Canals

Que hi ha una crisi és evident, no és la primera vegada que Narcís Clavell es desmarca, però mai d'una forma tan oberta. Crec que això primer s'ha de parlar a porta tancada


Després del creuament d'acusacions entre el vocal d'ERC a l'EMD de Valldoreix, Narcís Clavell, i la presidenta Montserrat Turu, sobre l'intent de retirada de les competències de Transport al republicà, els partits a l'oposició, CiU i PP, han denunciat l'estat de crispació que viu l'equip de govern a l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.