ICV homenatja els militants històrics de la formació en un sopar on també recorden el 'Guti'

Política

Publicat el 21/oct/06 per Oriol Sumsi

L'agrupació local d'ICV ha homenatjat aquest divendres tres militants històrics del partit en un sopar celebrat a Valldoreix. L'acte també ha servit per celebrar el 70è aniversari de la fundació del PSUC i per recordar la figura de l'històric dirigent Antoni Gutiérrez Díaz, Guti, desaparegut recentment.

Una setantena de persones s'han reunit al casalet de Valldoreix en un acte que ha comptat amb la presència del secretari d'Organització del partit, Màrius Garcia. Els assistents han pogut escoltar, entre d'altres, les paraules de Jordi Cases, que ha pronunciat un discurs dedicat als tres militants homenatjats i també al Guti. Així ho ha explicat la presidenta local, Assun Reyes.

Àssun Reyes

Va ser un record als que no han pogut venir al sopar perquè ja són molt grans o als que ja no hi són. Entre ells, d'una manera molt especial al Guti, que ens havia d'haver acompanyat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des d'ICV han assegurat que el sopar estava previst des d'abans que es convoquessin les eleccions de l'1 de novembre i que, per tant, no era un acte de campanya. Tot i això, Reyes ha aprofitat per llençar un missatge optimista assegurant que els electors reconeixeran la feina feta en aquests dos anys i mig de govern i animant als militants a treballar a fons aquests propers dies.