L'alcalde considera 'pèssim' que la policia estatal investigui la seguretat privada de Can Monmany


  • Comparteix:

L'alcalde ha criticat durament que la policia estatal investigui les empreses de seguretat privada contractades pels veïns de Can Monmany, a Valldoreix. Lluís Recoder denuncia que el cos policial no tingui prou efectius per garantir la seguretat i, en canvi, destini agents a controlar els vigilants privats.

Recoder ha reiterat que és legítim que els veïns de Can Monmany recorrin a les empreses de seguretat privada si les administracions públiques no són capaces de garantir-los la protecció. En aquest sentit, l'alcalde ha qualificat de 'decisió pèssima' que la policia estatal dediqui recursos i agents a perseguir els vigilants privats i no a prevenir els delictes.

Lluís Recoder

Hi ha hagut un seguiment constant de la vigilància privada per part de la policia estatal. És una decisió pèssima. No tenen policies per garantir la seguretat i sí per controlar els guàrdies.


Lluís Recoder assegura que ja ha traslladat la seva opinió als responsables del Cos Nacional de Policia a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.