El PSC creu que les crítiques de l'alcalde al desplegament dels Mossos són electoralistes


  • Comparteix:

El PSC considera electoralista que l'alcalde critiqui ara la reducció del número d'efectius dels Mossos d'Esquadra que s'assignaran a la comissaria de Sant Cugat. El portaveu socialista, Salvador Gausa, considera que amb aquestes declaracions Lluís Recoder vol 'desinflar' l'obra del govern de la Generalitat.

Gausa s'ha mostrat 'sorprès' per les declaracions de l'alcalde, que va declarar que no entenia la reducció a 67 del número de Mossos d'Esquadra destinats a la comissaria santcugatenca, dels 85 previstos inicialment. El portaveu municipal del PSC considera electoralista que Recoder faci ara aquestes declaracions.

Salvador Gausa

El propi alcalde va dir que calia donar temps al desplegament i a posar en marxa el nou model policial. Aquestes declaracions responen al calendari electoral.


Gausa ha recordat que el nou model policial preveu complementar el número d'agents assignats a la comissaria amb altres efectius 'mòbils' que reforcen puntualment els municipis quan hi ha necessitats.

El portaveu del PSC assegura que l'objectiu de l'alcalde és 'desinflar' l'acció del govern de la Generalitat.

Salvador Gausa

Jo vaig reptar democràticament l'alcalde a fer una discussió sobre l'acció de govern i no va contestar. No vol discutir perquè l'obra de govern és ambiciosa socialment.


Recordem que els Mossos d'Esquadra assumiran les funcions de seguretat ciutadana a la nostra ciutat, i al conjunt del Vallès Occidental, a partir de dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.