Ciutadans es presentarà a les eleccions municipals a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ciutadans-Partit de la Ciutadania es presentarà a les properes eleccions municipals a Sant Cugat. Així ho ha anunciat el futur diputat al Parlament de Catalunya, el santcugatenc José Domingo. Segons Domingo, el nou partit vol contribuir a la 'pacificació' de la política catalana.

Domingo ha explicat que la intenció de Ciudatans-Partit de la Ciutadania és participar activament en la vida social de Sant Cugat. I és que els bons resultats obtinguts a la nostra ciutat, un 5,18% dels vots, fa que des del partit es mostrin optimistes.

El futur diputat al Parlament de Catalunya, el santcugatenc José Domingo, ha avançat a Ràdio Sant Cugat que la intenció del seu partit és participar en les eleccions municipals a Sant Cugat.

José Domingo

Tenim la intenció de participar en les municipals de Sant Cugat. Gràcies al suport dels santcugatencs hem pogut ser més coneguts i treure un resultat òptim.


Des de Ciutadans-Partit de la Ciutadania es marquen com a objectius contribuir a la 'pacificació' de la política catalana i treballar perquè la 'realitat social' de Catalunya estigui representada al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.