Dos santcugatencs participen al consell d'ERC que debatrà el nou tripartit


  • Comparteix:

Dos santcugatencs participen aquest dissabte a Solsona en el consell nacional d'ERC que haurà de ratificar el pacte de govern amb el PSC i ICV-EA. El vocal de l'EMD, Narcís Clavell, ja ha manifestat el seu suport a l'aliança. En canvi, el portaveu de les JERC, Ramon Puigneró, decidirà el sentit del seu vot després de reunir-se amb membres de la branca juvenil republicana.

Clavell defensa la reedició del tripartit, ja que és 'imprescindible' reprendre la tasca de govern de la darrera legislatura. El republicà ha justificat el rebuig a un pacte amb CiU, perquè la federació havia trencat els ponts de diàleg amb una campanya electoral 'agressiva'.

Segons Clavell, l'elecció d'un president nascut fora del país demostra 'la universalitat de Catalunya'.

Narcís Clavell

L'elecció de Montilla demostra la universalitat de Catalunya. Seria molt difícil d'entendre que un català fos president de la Comunitat de Madrid.


Puigneró, que representa les JERC del Vallès Occidental, es reunirà amb membres de la branca juvenil republicana abans de decidir el sentit del seu vot.

El polític republicà remarca que representa la militància de les JERC i que no vota a títol individual.

Ramon Puigneró

Sóc conseller d'ERC i represento la comarca. Fins que no conegui el parer de la resta de la gent, no podré decidir el vot.


L'executiva nacional d'Esquerra ja ha acordat aquesta setmana, per 36 vots a favor i un en contra, donar suport a l'acord amb el PSC i ICV-EUiA.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.