Tres santcugatencs assisteixen al Consell Nacional del PSC que ha ratificat el futur govern d'Entesa


  • Comparteix:

El Consell Nacional del PSC, celebrat aquest dissabte, ha donat total suport al govern català d'Entesa que formaran PSC, ERC i ICV-EUiA. La jornada, on no hi ha faltat l'autocrítica pels mals resultats de les darreres eleccions, ha comptat amb la presència dels santcugatencs Ferran Villaseñor, Salvador Gausa i Jordi Menéndez.

Durant el consell, el primer secretari del partit i futur president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat que els socialistes donaran suport a un nou tripartit ja que 'el PSC no pot governar amb la dreta catalana mentre hi hagi una opció de progrés i catalanista que pugui dirigir el país'. Els socialistes han remarcat també que el govern d'Entesa és la millor opció per continuar apostant per un projecte basat, principalment, en les polítiques socials.

Així ho ha explicat el portaveu i alcaldable santcugatenc pel PSC, Salvador Gausa, que ha remarcat que no hi havia una situació d'emergència nacional que justifiqués un acord amb CiU.

Salvador Gausa

La refleixó que s'ha fet és que no existia aquesta situació d'emegència nacional i que, per tant, la prioritat era seguir aprofundint en aquest projecte de país que passa per les pollitiques més socials


El Consell Nacional dels socialistes no ha estat però mancat d'autocrítica, després dels resultats de les eleccions del passat 1 de novembre. Segons Gausa, és necessari fer una reflexió, tant de cara a properes eleccions catalanes com de cara a les eleccions municipals de l'any que ve.

Salvador Gausa

No s'ha amagat gens l'autocrítica. Hi ha hagut un reconeixement que els resultats no són els qu s'havien desitjat i que caldrà fer una reflexió profunda i canviar coses


Els socialistes de Sant Cugat afirmen que ara el que cal és seguir treballant perquè la nostra ciutat pugui beneficiar-se de les polítiques socials que pugui tirar endavant el nou govern català. D'altra banda, no descarten, si es donés el cas, que el govern d'Entesa pugui ser un preludi d'un futur govern d'esquerres a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.