Municipis de l'àrea de Terrassa creen un grup de seguiment del Pla Territorial Metropolità


  • Comparteix:

Els municipis de la demarcació de Terrassa constituiran un grup tècnic per aportar propostes al Pla Territorial Metropolità. En l'actualitat, una comissió de la Generalitat està redactant aquesta pla, en què s'analitzen els espais naturals a protegir i les infraestructures de la zona, entre d'altres.

Els alcaldes de la demarcació de Terrassa han acordat aquest dimecres constituir una comissió tècnica de seguiment a la redacció al Pla Territorial Metropolità. D'aquesta manera, els municipis proposaran iniciatives a la comissió redactora de la Generalitat i en faran un seguiment.

L'alcalde Lluís Recoder ha participat aquest dimecres a Sant Quirze en la reunió on s'ha decidit constituir aquest grup.

Lluís Recoder

La idea és que aquest grup fixi el seu calendari de treball. Ara cada municipi haurà de decidir qui és el seu representant


El Pla Territorial Metropolità és una anàlisi integral d'aspectes que afecten el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Garraf, l'Alt Penedès, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme. En concret, el document recollirà espais naturals a protegir, infraestructures viàries i el creixement de població de la zona.

Recoder ha subratllat els diversos reptes de futur de la zona.

Lluís Recoder

Es tracta de determinar quines zones s'han de protegir, quines infraestructures necessitem, quin creixement han de tenir...


Fins ara, els alcaldes de la demarcació s'han reunit en diverses ocasions per seguir la redacció del pla. En concret, la comissió estarà formada per Sant Cugat, Terrassa, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Matadepera, Ullastrell, Viladecavalls, Vacarisses, Castellbisbal, Rellinars i Sant Llorenç Savall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.