El PSC denuncia el retard en l'adjudicació del servei de neteja d'edificis municipals


  • Comparteix:

El PSC denuncia el retard en l'adjudicació del servei de neteja d'edificis municipals. El grup municipal critica que la Junta de Govern no hagi concedit el servei a l'empresa que va decidir la Mesa de Contractació de l'Ajuntament. Els socialistes també lamenten que posteriorment s'hagi encarregat un informe extern, ja que posa en dubte els informes municipals que recomanaven la contractació d'una empresa de neteja en particular.

El PSC ha denunciat l'actitud de l'equip de govern en l'adjudicació del servei de neteja d'edificis municipals. Concretament, el grup socialista ha criticat el retard en l'adjudicació del servei, que la Mesa de Contractació va decidir el passat 5 de juliol, i el procediment que s'ha seguit en l'adjudicació.

Escoltem el portaveu municipal socialista, Salvador Gausa.



Gausa ha explicat que, de manera excepcional, la Mesa de Contractació va votar l'adjudicació de la prestació d'un servei. Gausa ha destacat que es van produir diferències de vot en l'equip de govern. La Mesa va adjudicar el servei a l'empresa Clece S. A. seguint els criteris tècnics municipals, però la Junta de Govern Local ha rebutjat, per primera vegada, una resolució d'una Mesa de Contratació.

L'equip de govern ha optat per encarregar un segon informe sobre el concurs de neteja a l'Institut Cerdà per un import de 10.840 euros.

Gausa ha criticat la decisió del Consistori per posar en dubte els informes tècnics emesos pels serveis municipals.



L'import del servei de neteja d'edificis municipals és superior a 2.200.000 euros l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.