El ple municipal tracta avui la modificació del PGM a Can Monmany


  • Comparteix:

El ple municipal debat avui la modificació del PGM a l'àmbit de Can Monmany. D'aquesta manera, es desencallarà la requalificació i reclassificació de part del sòl de la finca.

La modificació del PGM permetrà protegir aquesta finca a canvi de requalificar-ne una altra on s'edificaran 33 habitatges. Aquesta decisió permet reformular la modificació del PGM de la Floresta sense incloure les cases il·legalitzades d'aquest districte ni Can Busquets. Aquest espai natural passarà a contemplar-se dins l'estudi sobre les zones urbanitzables no programades del municipi.

Encara en àmbit de Territori, es portarà a ple la proposta d'execució de sentència respecte al programa d'actuació urbanística al sector de la Torre Negra. També es proposarà la cessió gratuïta d'uns terrenys de Can Canyameres a la Generalitat per construir-hi un institut de secundària.

En plana cultural, destaca la proposta d'aprovació del nou reglament del Consell Municipal de Cultura.

Al torn dels partits polítics, l'equip de govern presentarà una moció sobre el funcionament de Correus a la ciutat. Per la seva banda, el PSC demanarà la creació d'un consell editorial per al butlletí municipal i ICV-EA proposarà una moció en suport als treballadors d'EDS.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.