Boix repetirà com a alcadable d'ICV-EA a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Xavier Boix repetirà com a alcaldable d'ICV-EA a les eleccions municipals del maig vinent. Boix ha estat l'únic membre a presentar la seva candidatura i ha estat raificat amb el 91% dels vots. El polític ecosocialista defensa una tripartit amb el PSC i ERC per governar Sant Cugat.

L'actual portaveu del grup municipal d'ICV-EA a l'Ajuntament, Xavier Boix, serà el cap de llista de la coalició dels ecosocialistes en les properes eleccions munipals de maig de 2007.

Boix explica els objectius de la seva formació de cara a la propera batalla electoral.

Xavier Boix

Estem en condicions de consolidar la nostra cituació al Ple. Les eleccions al Parlament ens donen molt bones perspectives i el nostre objectiu és que hi hagi un canvi de majories a l'Ajuntament.


El candidat ecosocialista, de 39 anys, ha estat l'únic membre de l'assemblea local que va presentar la seva candidatura i ha estat ratificat amb el 91% dels vots.

President d'ICV a la comarca des de 2005, Boix es presenta per segona vegada a les eleccions municipals. El candidat ecosocialista envia un missatge a ERC.

Xavier Boix

Si hi ha possibilitat de fer pactes d'esquerres, a ERC li seria difícil defensar el pacte amb CIU, on ells només incideixen en algunes qüestions. Ara hi està perquè no té gaires alternatives.


A partir d'ara, l'Assemblea Política Local d'Iniciativa ha de tancar el procés per escollir els quatre primers llocs de la llista que acompanyaran Boix.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.