ICV-EA vol que es 'blindi' la modificació del PGM de la Floresta per garantir la llum verda de la Generalitat


  • Comparteix:

ICV-EA demana a l'equip de govern que completi tots els expedients de la modificació del PGM de la Floresta per assegurar la viabilitat del projecte de legalització de les cases fora d'ordenació. Els ecosocialistes volen garantir que no hi ha cap impacte mediambiental abans d'acabar la tramitació municipal, per assegurar que la Generalitat hi donarà el vistiplau definitiu.

ICV-EA alerta que l'informe del Consorci del Parc de Collserola, que informa favorablement del projecte, demana que es garanteixi la preservació íntegra del medi natural i dels corredors biològics.

Segons el portaveu ecosocialista, Xavier Boix, això és un símptoma de la necessitat de 'blindar' tots els expedients de la modificació del PGM. Boix reclama a l'equip de govern que revisi bé el projecte abans de portar-lo al ple per garantir que es compliran els requisits de la Llei d'Urbanisme i assegurar-ne el vistiplau definitiu de la Generalitat.

Xavier Boix

Hem aconseguit que l'expedient no es porti a ple fins que estigui en condicions, sabent que la Generalitat l'aprovarà. No volem que es porti un expedient que no està ben lligat.


D'altra banda, el portaveu d'Iniciativa ha mostrat la seva sorpresa pel fet que el grup de CiU a l'EMD de Valldoreix hagi presentat al·legacions que pretenen legalitzar parcel·les on no hi ha cap habitatge construït.

Boix diu que això és un exemple de la política de reordenació territorial de la federació nacionalista.

Xavier Boix

Denunciem que CiU demana legalitzar cases que no existeixen a Valldoreix. 7 parcel·les on no hi ha cap casa.


ICV-EA ha advertit que s'abstindrà en l'aprovació provisional de la modificació del PGM de la Floresta si no s'assegura la correcta redacció dels expedients. Iniciativa ja es va abstenir en el tràmit d'aprovació inicial per considerar que els expedients estaven incomplets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.