El PSC vol que l'Ajuntament faci un aparcament a la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

El portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez

El portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez

El PSC demana a l'equip de govern que suspengui el projecte de remodelació de la plaça d'en Coll i que el refaci incloent-hi la construcció d'un aparcament soterrat. Els socialistes creuen que el barri té una oportunitat única per solucionar el dèficit de places d'aparcament.

Donat que el concurs públic per realitzar les obres de remodelació de la plaça d'en Coll ha quedat desert, els socialistes demanen a l'equip de govern que reconsideri la seva proposta i que inclogui la construcció d'un aparcament de rotació. Pel portaveu del PSC, Jordi Menéndez, la Plaça d'en Coll té una oportunitat única per solucionar la manca de places que pateixen els veïns i comerciants:

Jordi Menéndez

Demanem formalment a l'Ajuntament que paralitzi la tramitació del projecte, la revisi i inclogui la construcció d'un aparcament


El PSC creu que l'Ajuntament hauria de buscar una empresa que tiri endavant el projecte de construcció de l'aparcament, i que, de retruc, remodeli la plaça.

Segons el regidor Ramon Palacio, el barri està experimentant un creixement molt important que es veurà encara més accentuat quan es comenci a construir al sector de l'Anònima:

Ramon Palacio

El barri està creixent, sobretot amb la construcció en el sector de l'Anònima de serveis, equipaments i zona residencial


Recordem que l'equip de govern va encarregar un estudi de mobilitat que desaconsellava la construcció d'un aparcament en aquesta zona ja que no el considerava 'rendible'. El PSC diu que l'estudi no és objectiu i que respon a un qüestionari fet amb preguntes esbiaixades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.