El PSC lamenta que s'encarregui un estudi a un institut del qual l'alcalde és membre


  • Comparteix:

El PSC critica que la junta de govern local encarregui un estudi a l'Institut Cerdà, perquè l'alcalde forma part del patronat d'aquesta entitat. El treball, que costarà 10.800 euros, analitzarà el concurs de neteja d'edificis públics, tot i haver-hi una empresa guanyadora des d'abans de l'estiu.

La junta de govern local ha encarregat el treball a l'Institut Cerdà després que la Mesa de Contractació resolgués el concurs a favor de l'empresa Clece abans de l'estiu. El PSC i ICV-EA van criticar la setmana passada que s'hagi demanat un nou estudi a una entitat privada, perquè el concurs públic ja ha decidit qui s'ha d'encarregar d'aquesta feina.

L'oposició reprén les crítiques. El PSC lamenta ara que s'hagi demanat l'opinió a l'Institut Cerdà, ja que l'alcalde forma part del patronat de l'entitat.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, considera 'poc elegant' haver encarregat un estudi a l'institut, tot i que Recoder s'abstingués en la votació de l'encàrrec.

Salvador Gausa

Ens sembla poc elegant que s'encarregui un estudi a un institut, del qual l'alcalde forma part.


L’Institut Cerdà ofereix serveis de consultoria en àmbits com medi ambient, ordenació del territori, logística i distribució, entre d'altres aspectes. L’entitat va ser fundada al 1984 per Pere Duran Farell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.