L'alcalde portarà personalment a Foment les queixes pel mal funcionament de Correus


  • Comparteix:

L'alcalde demana a la direcció de Correus que reconegui les deficiències del servei postal a Sant Cugat i apliqui solucions definitives. Lluís Recoder portarà personalment al ministeri de Foment les queixes ciutadanes i les peticions de millora que formula la moció aprovada per unanimitat en l'últim ple municipal. Per la seva banda, CiU ha demanat al Senat la dimissió del president de Correus.

L'alcalde continuarà d'aquesta manera la batalla institucional per aconseguir la millora del servei postal a la nostra ciutat. Una batalla que ja té anys d'història i que ha donat els seus fruits en moments puntuals, quan l'ens públic ha reforçat el servei provisionalment per posar fi a l'excessiva acumulació d'objectes i cartes.

Lluís Recoder adverteix, però, que calen solucions definitives i urgents. En aquest sentit, l'alcalde demana a la direcció de Correus que reconegui el problema, com un primer pas per resoldre les deficiències del servei.

Lluís Recoder

El primer que s'ha de fer és constatar el problema. Si Correus el nega, anem malament. No pot ser que mitja ciutat estigui equivocada.


Per la seva banda, el portaveu de CiU al Senat, Pere Macias, ha presentat una moció, davant la Comissió de Foment i Vivenda de la Cambra Alta, en què insta el govern espanyol a cessar al president de Correus José Damián Santiago Martín. La moció també recull que es presenti, en el termini d'un mes, un pla per reconduir la situació i millorar el servei de Correus a Catalunya.

El sindicat UGT ha denunciat a la fiscalia que en aquests moments hi ha 400.000 objectes postals sense repartir a les instal·lacions de Correus a Sant Cugat. La direcció de l'ens, però, nega l'acumulació i assegura que la plantilla de repartidors s'ha reforçat.

Recordem que el ple municipal va expressar en un moció institucional el malestar pel deficient servei de Correus a la ciutat. L'acord dels partits es va traslladar al president del govern espanyol, a la Cambra de Terrassa i a les diferents associacions empresarials, sindicals i veïnals del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.