El PP reparteix informació per 'conèixer millor' el contingut de la Constitució espanyola


  • Comparteix:

El PP del Vallès Occidental ha editat un llibret informatiu sobre la Constitució espanyola, coincidint amb el seu 28è aniversari. La presidenta comarcal de la formació i portaveu a Sant Cugat, Berta Rodríguez, assegura que cal 'conèixer millor' els drets i deures que conté la carta magna.

Rodríguez ha assenyalat que l'objectiu del Partit Popular és donar a conèixer als vallesans el contigut de la Constitució espanyola. Segons la presidenta comarcal i portaveu a Sant Cugat, existeix una 'important manca d'informació' sobre els drets i deure que conté l'actual carta magna, vigent des del 1978. Rodríguez considera que és important conèixer el document perquè 'només així' es pot tenir un 'millor coneixement del que és la llibertat'.

Els interessats poden adquirir un exemplar del fulletó informatiu a la seu santcugatenca del Partit Popular, ubicada a la rambla Ribatallada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.