Montilla demana a De la Vega una pròrroga de sis mesos per negociar la situació de TVE a Sant Cugat

Política

Publicat el 14/des/06 per Oriol Torres

La Generalitat demana al govern espanyol una pròrroga de sis mesos per trobar solucions conjuntes al tancament del circuit català de RTVE. El president Montilla ha enviat una carta a la vicepresidenta del govern espanyol demanant un procés de negociacions entre el govern central i Catalunya.

El president de la Generalitat ha demanat una pròrroga de sis mesos al govern de José Luis Rodríguez Zapatero perquè es negociï la situació de les emissions en català de RTVE. A través d'una carta, Montilla ha comunicat a Maria Teresa Fernández de la Vega la necessitat d'establir un procés de negociacions entre la Generalitat i el govern central.

Ho explica el representant del Sindicat de Periodistes al comitè d'empresa de TVE a Sant Cugat, Robert González.

Robert González

Les gestions que ha fet la Generalitat, concretament el president Montilla, amb la vicepresidenta mitjançant una carta en què demana que no es tanquin les emissions en català de RTVE a Catalunya fins que no hi hagi una negociació amb la Generalitat, i demana una pròrroga de sis mesos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Si res no canvia, el proper 1 de gener es tancaran la majoria de les emissions que s'emeten en català desde TVE a Sant Cugat.