El retorn de la subvenció és exemple de mala feina de Serveis Urbans, segons ICV-EA


  • Comparteix:

ICV-EA diu que el retorn d'una subvenció a la Generalitat exemplifica la mala gestió de l'equip de govern. Els ecosocialistes consideren que la pèrdua de l'ajut, que havia de promoure unes bosses compostables, certifica que Serveis Urbans desatèn la recollida de brossa orgànica.

La formació ecosocialista considera 'una vergonya' que l'Ajuntament hagi hagut de retornar la subvenció per no acomplir el termini previst en les bases de la convocatòria. Segons el portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix, el retorn de la quantitat econòmica demostra que l'equip de govern relega la recollida selectiva de la fracció orgànica.

Xavier Boix

Serveis Urbans demostra que no fa bé la seva feina.


La retirada de plaques franquistes per part de l'Assemblea de Joves també ha comportat crítiques ecosocialistes a l'equip de govern. Segons ICV-EA, l'episodi demostra la 'incompetència' de l'equip de govern, ja que no ha complert la moció municipal que promovia la retirada de símbols feixistes d'habitatges de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.