L'Ajuntament rep una nova subvenció per fomentar la recollida de l'orgànica als mercats


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha rebut una nova subvenció per tirar endavant una campanya de foment de la recollida selectiva de l'orgànica als mercats municipals. L'Agència Catalana de Residus ha concedit una ajuda de 15.000 euros, després que el consistori hagi donat de baixa una quantitat inferior per no desenvolupar el programa en el termini previst.

Segons ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, va ser la mateixa Agència Catalana de Residus la que va recomanar a l'Ajuntament donar de baixa la primera subvenció, de 10.125 euros, i acollir-se a una nova convocatòria d'ajudes.

Paraira ha subratllat que l'equip de govern aposta per fomentar la recollida selectiva de la fracció orgànica.

Cristina Paraira

Hem donat de baixa aquesta subvenció seguint indicacions de l'Agència, per poder aconseguir més diner per una campanya que considerem interessant.


La campanya subvencionada consisteix en repartir als mercats municipals bosses compostables per tal de facilitar la recollida selectiva de la fracció orgànica. L'equip de govern reconeix que la nova subvenció no és suficient per finançar íntegrament l'actuació i es planteja fer una campanya més humil.

Cristina Paraira

És una quantitat inferior a la que necessitem. Estem pensant si fem una campanya més petita o si aconseguim recursos per un altre mitjà.


De moment, l'àrea de Serveis Urbans no ha concretat si els assentadors dels mercats hauran d'assumir una part del cost de la campanya. L'actuació començarà previsiblement a principis de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.